Epoxyvloeren

Modieus en naadloos

Epoxy vloeren worden in drie lagen aangebracht: de primer laag, als stofbinder van de ondergrond alsmede de chemische hechtbrug voor de volgende laag; een schraplaag, epoxy gemengd met vuur gedroogd zilverzand zodat het zand in de onderliggende oneffenheden zakt en de hars bovenop komt drijven; als (voor)laatste de Epoxy vloer als toplaag. Deze laag kan door de eindgebruiker in de juiste kleur worden uitgekozen.
Epoxy eindigt altijd in hoogglans. Er kan gekozen worden voor een matterende blanke lak, dit is echter niet noodzakelijk.
De Epoxy vloer kan in iedere RAL en NCS-kleur, in betonlook en/of ingestrooid met flakes (glitters) worden gemaakt.

Onderhoud epoxyvloer

Het dagelijks onderhoud kun je het beste plegen met een zachte bezem, een stofwisser of een stofzuiger met een parketborstel. Zand is voor iedere vloer een vijand, ook voor een epoxyvloer. Het veroorzaakt voornamelijk krassen op de vloer. Regelmatig onderhoud is dus gewenst. Nat reinigen kan gebeuren met niet agressieve schoonmaakmiddelen. Mocht er zich wat kalk op de vloer gevormd hebben dan kun je dit reinigen met een oplossing van azijn. Gebruik bij het schoonmaken niet te veel zeep want anders vormt zich naar verloop van tijd een vettig zeeplaagje op de vloer. Het is niet schadelijk maar geeft deze een doffe uitstraling.

logo fastbestcoating
Fast Best coating

Voordelen

 Slijtvast
♦ Stootvast
♦Slagvast
♦ Naadloos

♦ Vloeistofdicht
♦ Stofvrij
♦ Chemisch en mechanisch
     belastbaar

♦ Wieing tot geen onderhoud
♦ In alle kleuren leverbaar
♦ Afwerking op maat

Video afspelen over Fast Best coating

Prachtige kleuren

Voor uw bedrijf of particulier heeft u de keuze uit een epoxyvloer in diverse kleuren. U kunt kiezen voor één enkele kleur, transparant of een specifiek design dat perfect aansluit bij de uitstraling of huisstijl van uw bedrijf. Wat de kleuren zelf betreft is er veel mogelijk; alle tinten van de regenboog kunnen wij voor u regelen.

Kenmerken van de Epoxy vloer

Kenmerkend bij het aanbrengen van Epoxy is dat er geen matterende lak hoeft worden toegepast.
Een Epoxy vloer zal gaan verkleuren onder invloed van UV. Deze dingen maken Epoxy echter wel aantrekkelijk in prijs.
Bij oplevering glanst de Epoxy bijzonder, in gebruik zal de vloer worden bekrast en een matte uitstraling krijgen.
Epoxy is bikkelhard en geschikt voor zwaar gebruik en heftruck verkeer. 

Epoxy vloeren zijn naadloze vloeren bestaande uit 2 lagen. Juist doordat epoxy vloeren gegoten worden hebben ze geen naden. Een epoxyvloer is in vele kleuren te krijgen. Bovendien is een epoxyvloer makkelijk in onderhoud, vuil is makkelijk te verwijderen, doordat deze vloer naadloos en dun is. Omdat deze vloer bovenop een bestaande vloer komt is het makkelijk te plaatsen. Het scheelt werk, omdat de oude vloer er niet uit hoeft. Epoxy vloeren gaan ook makkelijk in combinatie met een vloerverwarming.

Wij nemen contact met u op!

Fast Best coating

Of vraag een offerte aan!