PMMA vloeren

Uiterst duurzaam

Onze PMMA (polymethylmethacrylaat) vloercoating is vloeistofdicht doordat de hars een afdichtende functie heeft.
Daardoor is deze vloer duurzaam, slijt- en stootvast. Deze vloer scheurt en schilfert niet.

Daarnaast kan deze vloer met een antisliplaag aangebracht worden. Het veelvuldig gebruik van chemische reinigingsmiddelen of water is dus niet schadelijk voor uw vloer.

Door het aanbrengen van antislip is uw vloer tevens ook veilig voor uw medewerkers. Een duurzame, onderhoudsvriendelijke, veilige en snel aan te brengen vloer, perfect voor de voedingsmiddelenindustrie, maar ook voor de agrarische sector, sanitaire voorzieningen als ook bedrijfshallen, wasserettes.

Keuren van een vloeistofdichte vloer

Wanneer is keuren van een vloeistofdichte vloer verplicht? Als de Activiteitenregeling voorschrijft dat een activiteit boven een vloeistofdichte vloer of verharding moet worden uitgevoerd, moet het bedrijf ervoor zorgdragen dat deze voorziening eens per zes jaar wordt gekeurd door een erkende inspectie-instelling. Deze verplichting geldt ook wanneer het bedrijf, hoewel daartoe niet verplicht, er zelf voor heeft gekozen om zijn activiteiten boven een vloeistofdichte vloer of verharding uit te voeren. Uiteraard geldt de keuringsverplichting ook in de gevallen waarbij in een omgevingsvergunning is bepaald dat de aanwezige vloer of verharding moet worden gekeurd. In dat geval geldt bovendien de in de vergunning voorgeschreven keuringsfrequentie, tenzij op de activiteiten het Activiteitenbesluit van toepassing is, dan geldt een frequentie van eens per zes jaar.
Heeft u vragen? Bel of mail ons voor een helder antwoord.

Kiest u ook voor industrievloeren van Fast Best coating? Een kunststof gietvloer van Fast Best coating voldoet aan de HACCP-eisen. Verder zijn onze kunststof vloeren volledig vloeistofdicht, leverbaar in vele kleuren, bestand tegen een groot aantal chemicaliën en bijzonder slijtvast. Fast Best coating levert kwaliteit!
logo fastbestcoating
Fast Best coating

Voordelen

Klaar voor gebruik, 2 uur na
     applicatie

♦ Naadloos
♦ Hygiënisch en gemakkelijk te
     reinigen (HACCP) 
♦ Goede weerstand tegen zuren,
     chemicaliën
 en warm water

♦ Goede weerstand tegen zuren, 
     chemicaliën
 en warm water
♦ Duurzaam en een hoge
     slijtvastigheid

♦ Bij eventuele schade, zelf
    gemakkelijk te
  repareren

♦ Elastisch en scheur overbruggend 
♦ Vloeistofdicht 
♦ Geschikt voor hoge druk reiniging 
♦ Decoratief met gekleurd
    kwartszand/flakes

Video afspelen over Fast Best coating

Eenvoudig zelf repareren

Een beschadigde vloer betekent in de meeste gevallen dat de vloerenleverancier gebeld moet worden. Een acrylaatvloer van Fast Best coating is eenvoudig herstellen. Dat kunt u zelf doen.                                     U ontvangt van ons reparatieset en een instructie zodat u altijd snel weer verder kunt.

Wij nemen contact met u op!

Fast Best coating

Of vraag een offerte aan!